Oxigénkezelés az Öko Expon

Milyen célt szolgál az Öko Expo?

Nem mást, mint, hogy a természet adta lehetőségeket otthonába vigyük. Ilyen lehetőség a tiszta oxigén is, amihez manapság egyre ritkábban juthat szervezetünk, ugyanis a XXI. század elejére az ember nagymértékben beszennyezte környezetét és vele együtt a levegőt is.

Mára már a hegyekben is egyre ritkábban találhatunk tiszta oxigént. A hegyi környezetben élő emberek életének hosszúságában nagy szerepe volt és van a tiszta oxigénnek. Klinikai megfigyelések bizonyítják, hogy azoknak az embereknek az életkora, akik hegyvidéken élnek, magasan meghaladja a városi emberek életkorát, így egyértelműen megállapítható, hogy a tiszta oxigén létfontosságú az ember számára, és a hosszú élet egyik nélkülözhetetlen eleme. Felvetődik tehát a kérdés, hogy mi, akik a városban élünk, hogyan juthatunk hozzá ehhez a létfontosságú elemhez?

Az egyik leghatásosabb módszer az oxigén gép használata, melyen kutatók és fejlesztőmérnökök tömege dolgozott, hogy otthonotokba hozhassa a koncentrált tiszta oxigént.

A Spirit Oxygen Bar 90%-os tiszta oxigént biztosít, ami többféle aroma illattal is vegyíthető, így az oxigén belégzése még élvezetesebbé válik. A legfőbb cél számukra, hogy a koncentrált oxigén belégzésével megakadályozzák a betegségek kialakulását és elősegítsék a betegek gyógyulását.

Mi mindenre használható még az oxigén?

Az oxigén élet és szépségelixír, alapvető feltétele az egészségnek, a jó közérzetnek és teljesítménynek!

Maximális teljesítményt és jó egészségi állapotot úgy érhetünk el, ha sejtjeink
oxigénellátása tökéletes. Teljes bizonyossággal elmondható, hogy a koncentrált oxigén növeli a gyógyszerek hatékonyságát, ezáltal a gyógyulás a betegek számára felgyorsítható. Nagy hatékonysággal gyógyítható különböző bőrbetegség, látászavar, fejfájás, asztma, allergia és keringési zavar. A betegségek kialakulásában nagy szerepe van az immunrendszerünk gyengülésének. A koncentrált oxigén az immunrendszerünk erősítésére is szolgál, és hatékonyan működik közre az új sejtek kialakulásában. A legtöbb élősködő a szervezetben felgyülemlett méreganyagokon él és szaporodik, oxigén dús környezetben elpusztul. Az oxigén tisztító, fertőtlenítő, gomba és méregölő hatását referencia laboratóriumok kutatásai igazolják.

Akár fiatal, akár idős emberről legyen is szó, a koncentrált oxigén jótékony hatással van a szervezetünkre, belégzésével egészségünk megőrzését biztosítjuk.

 

Kapcsolódó cikkek

  • Interaktív játék a szeméttel szelektív módonInteraktív játék a szeméttel szelektív módon Az  ÖKO-Pannon sem hagyja ki az Országos Öko Expo és Bio Fesztivált Az ÖKO-Pannon Nonprofit Kft. road show-ja 2003-tól járja az országot, hogy kicsiknek és nagyoknak szemléletes, […]
  • Mérlegen az elektromos autókMérlegen az elektromos autók Forrás: Zöldautó.info Az elektromos autók már a 20. század fordulóján fénykorukat élték, de népszerűségük akkor nem tartott sokáig. Most azonban a jövő alternatív autóját keresve, úgy […]
  • Zöldellő Egyház interjúkötetZöldellő Egyház interjúkötet A Ma & Holnap magazin kiadójának első kötetében 8 vallási felekezet képviselője nyilatkozik arról, hogy milyennek látják saját egyházuk és a fenntartható fejlődés viszonyát, mennyire […]
  • Vigyázz, kész, rajt - kipufogógáz nélkül! A Zöldautó.info munkatársai az öko expo bejáratánál várják az érdeklődőket! Kiállították a legígéretesebb magyar fejlesztésű elektromos […]

Kérdezz, mondd el véleményedet!Készítette: velenceito.info