Június 27-28-án rendezzük meg a VIII. Biotár Fesztivált a Velencei-tó partján, Gárdonyban a Sport Beach-en.

Képtalálat a következőre: „biotár”

Már nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a 20.000 m2-es vízparti területen a BIOTÁR Fesztivál, ami az évek alatt ugyan egy kicsit átalakult, de célunk továbbra is az, hogy a környezetvédelemre, a fenntarthatóságra és az egészségtudatos életszemléletre hívjuk fel a hozzánk ellátogatók figyelmét.

Reggel ráhangoló közös zumbázással indítjuk a napot, majd belevetjük magunkat a forgatagba.
Meghívott természetgyógyászaink Magyari Zsuzsanna a hormonjóga, Molnár Imola a gyógynövénytan, Bertalan Mária a Bach virágterápia tudományába történő bepillantásra ad lehetőséget. Pálszabóné Magyar Erzsébet a betegségek lelki okainak keresésére buzdít, az indiai származású jógi, a jógára mint a gyógyulás eszközére hívja fel a figyelmet. A szakértők persze személyesen is fogadják majd az érdeklődőket egy- egy nagy fa hatalmas árnyékában.

Ha még nem járt Vértesacsán, vasárnap nálunk eldöntheti, hogy érdemes -e a következő kirándulás alkalmával arra venni az irányt. Vértesacsa apraja-nagyja jön, hogy bemutatkozzon a Biotár fesztivál látogatóinak.
A falusi turizmus egy- egy kis környékbeli gyöngyszeme – Óbarokról a Hangistálló, Felcsútról a Noll tanya -, mutatkozik be nálunk.

A nap folyamán lesz mód arra, hogy a kíváncsiak egy előadáson túl mini túra keretében ismerkedjenek az elektromos autók világának újdonságaival.
Dr. Simon László vízszakértő érkezik hozzánk, hogy az ÉLTETŐ VÍZről beszéljen.

Folytatódik az előző években nagy sikernek örvendő ÖkoTeregetés, melynek keretében felújíthatja ruhatárát. Ahány ruhát hoz, ugyanannyit vihet helyette. A cserére leadott darabszámot egy bonon jelöljük, amelyet a 2 nap bármelyikén, akár többször visszajárva beválthat, azaz lecserélhet.
Aki eddig elmulasztotta, aki lemaradt róla, aki csak tervezi, annak itt a lehetőség. Dietetikus személyre szabott tanácsai mellett az egészségügyi szűrőkamion mind a két nap ingyenes szűrésre várja azokat, akik többet szeretnének megtudni egészségükről. Adj vért és ments meg három életet! Véradásra is lesz lehetőség szombaton 11.00-15.00 között.
A szombati és vasárnapi érdeklődők mindössze egy strandbelépő áráért élvezhetik az egész napos élményprogramot!

A fesztivál programjával kapcsolatban folyamatosan frissülő információkat találhatnak itt a honlapon!

 

Kapcsolódó cikkek

  • ÁHI-jóga – a szellemi és testi frissességértÁHI-jóga – a szellemi és testi frissességért 2011-ben alakult meg hivatalosan az ÁHI-Jóga Egyesület, de már az ezt megelőző években is rendszeresen tartottak ÁHI-jóga kurzusokat az ország különböző pontjain. Az ÁHI-jóga, más néven […]
  • Italos Karton Környezetvédelmi EgyesülésItalos Karton Környezetvédelmi Egyesülés Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés A szelektív hulladékgyűjtési rendszer jobb kihasználása, a begyűjtés koordinálása érdekében összefogást hoztak létre 2004-ben a hazai piacon jelen […]
  • I love JÓI love JÓ Forrás: www.greenfo.hu I love JÓ - Azt vedd, ami JÓ neked! szlogennel indította útjára 2011. augusztus 1-jén tudatos vásárlást ösztönző kampányát a Nap-Hold Egyesület, melyben a Tudatos […]
  • Uniós szatyorstop?Uniós szatyorstop? Az Európai Bizottság azt fontolgatja, hogy a széndioxid-kibocsátáshoz hasonlóan szabályozná a műanyag bevásárlószatyrok használatát a környezet védelme érdekében, de a teljes tiltást sem […]

Kérdezz, mondd el véleményedet!Készítette: velenceito.info