Műköröm mánia mindenkinek

Több éve töretlenül hódít a műköröm őrület, a szakma elhivatott mesterei pedig nem győzik elsajátítani a legújabb trendeket és technológiákat, hogy naprakészen tudják várni vendégeiket és rendkívüli türelmükkel és kézügyességükkel valóra váltsák a legkülönfélébb vevői kívánságokat. Ma már nem csak a tehetősebbek kiváltsága lehet a műköröm viselése, hiszen az egyszerűbb és tartós fazonokat már nagyon baráti áron lehet elérni, de az extra „feltétek” és díszek sem mozognak horribilis árakon.

A műköröm ma pedig már azok számára is egyre kedveltebb viselet, akik a természetesebb, letisztultabb megjelenést szeretik, ugyanis a gél lakkok már szinte – ha nem az összes – szépségszalon szolgáltatásai között elérhetők. A vadabb, feltűnőbb formák, színek és kiegészítők szerelmeseinek csak a fantázia szabhat határt.

Az igénybevett kezeken nem csak a bőrt kell ápolni, hanem a körmöt is fel kell készíteni a mindennapos kihívásokra. Van, akinek sajnos olyan adottságai vannak, hogy a körmei nagyon hamar letörnek, betöredeznek. (Lehet, hogy vitaminhiány is okozhatja mindezt, ezért érdemes utánanézni, megvizsgáltatni magunkat bizonyos esetekben!) Ilyenkor a felépített műköröm vagy egy gél lakk nagyon hasznos és hatásos áthidaló megoldás lehet a szép köröm megőrzéséhez.

A legjobb szakemberek egyedi képeikkel igazi miniatúrákat festenek a körömre, amiknek megvalósításához valódi művészi érzékkel, elhivatottsággal kell rendelkezniük és nem utolsó sorban rengeteg kitartó gyakorlással és tanulással.

A műköröm készítést és úgy egészében a köröm díszítését egy új művészi ágazatnak is tekinthetjük, az elkészült köröm költemények úgy öltöztetnek, mint egy jó kiegészítő vagy ruhadarab.

Leave a Comment