Otthoni segítség gyorsan és hatékonyan

Amikor beköszöntött a vírus időszak, még mi sem gondoltuk a férjemmel, hogy ennyire komoly és nehéz helyzeteket fog szülni, hogy nem csak hogy nehezebb lesz a szabadidőt tényleg minőségileg és jól eltölteni egy kertes ház hiányában, de hogy a munkába járás, a mindennapi bevásárlás is ennyire nehéz feladattá válik, ráadásul nem csak rövid de hosszú időn keresztül. Mi nem gondoltuk, hogy egyszer eljön majd az a pillanat, hogy mindkettőnk munkáltatója úgy áll majd a dolgokhoz, hogy nem azt szorgalmazza, hogy minél többet legyünk benn az irodában, hanem bizony azt, hogy minél könnyebben és minél gyorsabban kiépítsük magunknak azt a körülményt, hogy otthonról is maximális hatékonysággal és minőségben tudjunk dolgozni.

Persze érthető is a hozzáállás, hiszen mi is nagy bajban lettünk volna akár egész cég szintjén, hogy ha nem tudtuk volna megoldani, hogy tovább tudjon egy-egy otthoni számítógéppel vagy laptoppal folyni a munka otthon, hiszen a bejárás szinte lehetetlenné vált hol hosszabb, hol pedig rövidebb időre. Így aztán mi is kialakítottunk egy kis kuckót otthon, ahonnan mindketten jól tudunk dolgozni, vagyis tulajdonképpen megoldottuk az otthoni iroda kérdését. Ehhez persze az elején mi sem gondoltunk bele, de szükség volt irodaszerek beszerzésére is, amit hála a jó égnek az egyi kedvenc oldalunk segítségével hihetetlen gyorsan és hatékonyan meg is tudtunk tenni, hiszen az extrembazar oldalán mindent megtaláltunk amire csak szükségünk volt.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldalt, akinek hasonló feladat van a nyakán, hiszen nem mindegy, hogy ehhez mennyi időre és energiára van szükségünk. Az extrembazar.hu segítségével ez nekünk töredék időnkbe került, amit aztán számtalan más dologra, legfőképp pihenésre tudtunk használni, ami valljuk meg őszintén, egy ilyen nehéz időszakban sokszor kulcskérdés.

Leave a Comment