Esküvői fotózás összeszokott csapattal

Esküvői fotózás összeszokott csapattal

Esküvőd életed egyik legszebb napja. Ezért igencsak körültekintő körbe kell járnod a témát, mielőtt döntést hozol arról, hogy megörökítését pontosan kire is fogod bízni. A legtöbb pár aki ebben kompromisszumot kötött igen hamar megbánta a döntését, hiszen a kész anyagokon utólag már nem lehet változtatni.

Esküvői fotózás: kire bízd a nagy napod?

Mi alapján döntsd el, hogy kit bízol meg? Erre nincsen instant jó megoldás, de az esetek túlnyomó többségében inkább a stílusukhoz közelebb álló, vagy éppen a lehető legjobban felkészült fotóst érdemes választani. Ami adott esetben lehet, hogy csak tízezer forinttal fog többe kerülni, mint a kevésbé tetsző, vagy kevésbé tapasztalt fotós. Világos, hogy nem egyszerű a legjobb döntést meghozni. De érdemes szem előtt tartani, hogy a képek egy életen át elkísérnek majd és nem mindegy, hogy mit fogsz megmutatni az utódoknak! 🙂

Ezen a kérdésen tovább tud bonyolítani, ha szeretnéd videó felvételekkel is megörökíteni a Nagy napot. Ma már erre külön kis csapatok vannak, mint például a korábban linkelt esküvősképek csapata is. Egyértelmű előnyük, hogy jobb áron tudod őket felfogadni esküvődre, ahova egy rutinos összeszokott csapat fog érkezni. Azaz az eredmény sokkal jobb lesz, mintha az esküvőn találkozna először egymással a fotós és a videós. Persze abban az esetben, ha a legjobbakat fogadod fel ez elvárható dolog, de akkor bizony a költségvetést jelentősen meg fogja terhelni ez a kiadás.

Leave a Comment