Kihívások és sikerek: egy étterem túlélési története

A versenyelőny megteremtése manapság már a legapróbb részletekben rejlik, és a sikeres projektmenedzsmentnek minden egyes feladatában kiemelt jelentősége van, legyen szó akár a nagyobb, akár a kisebb mértékű feladatokról. Akár a legkisebb hiba is veszélyeztetheti egy tökéletesen tervezett projekt sikerét. Hadd osszam meg a saját történetemet.

A pandémia idején vettem át egy étterem vezetését, ahol a fő célom az volt, hogy senkit ne kelljen elbocsátani, és mindenkinek meg tudjuk tartani a munkáját, miközben biztosítani tudjuk a fizetéseket, még akkor is, ha a vendégek előtt be kellett zárni az étterem ajtaját. Nem volt egyszerű feladat, de gyors és hatékony reagálásomnak köszönhetően sikeresen zártuk le ezt az időszakot.

Gyorsan létrehoztunk egy weboldalt, ahol az emberek megtekinthették a rendelhető ételeinket és rendelni is tudtak tőlünk. Ennek eredményeként bár néhány munkatárs munkaköre megváltozott, munkájukat megőrizték, és az étterem is bevételre tett szert.

Viszont a weboldal létrehozása nem volt teljesen gördülékeny folyamat, különösen nem a vizuális tartalom miatt. Találtam egy kiváló csapatot a weboldalkészítés feladatára, akik remekül megoldották a feladat mind technikai, mind design szempontból. De felhívták a figyelmemet, hogy a telefonos képek nem lesznek elegendőek az elegáns designhoz és a professzionális kivitelezéshez. Javasolták, hogy egy profi csapatot bízzunk meg az ételfotózással, hogy a látogatók ne érezzék groteszknek az oldalt.

Nem volt könnyű megtalálni a megfelelő szakembereket ehhez a feladathoz, de a végeredmény mindenképpen megérte a fáradozást. A Fotoda csapatának kiváló termékfotói hatására a vásárlók rendelései megszaporodtak, és az oldal sikere azóta is töretlen. Ha hasonló segítségre van szüksége, mindenképpen ajánlom őket – garantálom, hogy nem fog csalódni!

Leave a Comment