Ránctalanítás otthon

Sokáig szépnek és ránctalannak maradni nem is olyan nagy kihívás manapság, amikor már rengeteg féle szépségszérum, ápoló krém, olaj áll rendelkezésre ahhoz, hogy minden nap törődhessünk egy kicsit a bőrünkkel, ezek között is kifejezetten az arcunkkal, a dekoltázsunkkal és a kezeinkkel. Ezek a bőrfelületek ugyanis az időjárásnak, a levegőnek, a napnak és a szennyeződéseknek is mindennaposan ki vannak téve. Így nem csoda, ha ezekre a területekre fejlesztették ki a legtöbb szépségápolási terméket.

De milyen gyakran kell ápolni a bőrünket, hogy egészséges, üde, fiatalos és élettel teli maradhasson? A mindennapos törődés természetesen a megfelelő válasz, ebben a szokásban pedig nappali és éjszakai krémek, tápláló lemosók, külön szemkörnyékápolók és olajok is segítenek, amiket a legjobb és legelérhetőbb minőségben meg is találsz a pipereshop.hu termékkatalógusában.

A mindennapos használaton túl pedig a bőröd igénybevettségéhez, típusához és érzékenységéhez mérten heti, kétheti vagy havi rendszerességgel érdemes egy-egy kúrát, arcpakolást is beiktatni. Ha nagyon problémás az arcbőr érdemes szakértő kozmetikushoz fordulni néhány alkalommal egy évben, mert vannak olyan esetek, amiket nem feltétlenül lehet otthoni ápolással kezelni. Természetesen a kozmetikusok nagy többsége az otthoni arcápolásban is segít, érdemes kikérni az ő tanácsait, esetleg együtt végignézni a webshopot, hogy mely típusú termékeket ajánlja az egyes arctípusoknak és problémáknak megfelelően.

Leave a Comment