Üdvözlet a távoli barátoknak

Szeretem a természetet, imádom az erdőt járni, szinte minden évszakban. Mivel a „Mátra alján, falu szélén” gyönyörű környezetben élek családommal, módom és lehetőségem van a hegyek között gyakran barangolni, gyönyörködni a hegyoldalakról a völgyben elterülő falvakba.

Igen gyakran lábunkra húzzuk a túrabakancsunkat a családtagokkal, barátokkal karöltve és nekivágunk az izgalmasnak ígérkező túráknak.

Tavasszal különösen szép a környezet, mivel ébre a természet. A túraútvonalakat bajárva napi több kilométeres gyaloglás után sem érzünk fáradságot, hiszen eltereli figyelmünket a fáradságról az éppen leveleit, virágait bontó természet növényzete, valamint változatos állatvilága.

Az ösvényeken és a domboldalakon andalogva szebbnél szebb kora tavaszi növényekkel találkozhatunk. Az én egyik kedvenc védett vadvirágom, aminek a látványával nem tudok betelni, a leánykökörcsin. Több féle színben pompázhat a lankás hegyoldalakon. Van, amelyik harang alakú virágainak szirma fehér színű, van, amelyik lila színű, van, amelyik bordó színével nyűgöz le.

Túráink során számtalan fénykép készül a tájról, az állatokról. Ezek a pillanat szépségét örökítik meg, hogy később vissza tudjuk idézni a fenséges látvány. Néhány barátnak, ismerősék, elsősorban a rokon gyerekeknek az okos telefonon keresztül el is szoktunk küldeni néhány fényképet üdvözlés képpen. Utolsó túránk alkalmával barátnőmnek készültem egy fotót küldeni, mivel elfoglaltsága miatt személyesen nem tudott részt venni a kiránduláson. Olyan ügyetlen voltam, hogy egy óvatlan pillanatban kicsúszott a telefon a kezemből, miután eltörött a készülék hátlapja.

Haza érve azonnal kerestem az internet segítségével szervízt, ahol a dolgozók segíthetnek a hatlap cseréjében. Így találtam rá az iphone javítás lehetőségére, ahol a kapcsolat felvétel után fél órával már készen is volt a hátlapcsere. Köszönöm a szerviz dolgozóinak a gyors segítséget.

Leave a Comment