A karrierem építésének első lépcsőfoka

Én vidéken születtem egy kis faluban, és sosem gondoltam arra, hogy a fővárosba költözzek, egészen addig, még a legutolsó kapcsolatom véget nem ért, és azt nem kezdtem érezni, hogy nem történik semmi körülöttem, a munkahelyem iszonyatosan unalmas, az előre meneteli lehetőség szinte nulla, a barátok pedig már mind a fővárosban élnek és dolgoznak, így nekem is mehetnékem támadt.

Keresgélni kezdtem, több munkahelyet megpályáztam, legfőképp olyanokat, ahol karrier kiépítésére láttam lehetőséget, és azt kell mondjam, hogy elég gyorsan, egy hónap alatt találtam is munkát, ráadásul hihetetlen gyors kezdési lehetőséggel, ami persze a végére már nyomást helyezett rám, mert nem igazán találtam olyan lakást, albérletet, ahol megfelelő lakóhelyet tudtam volna kialakítani magamnak, ezért hihetetlen gyorsan szükségem volt segítségre, hogy legyen számomra egy megfelelő kiado szoba 9 kerulet területét illetően.

Hála a jó égnek rövid keresgélés után aztán rátaláltam a kiadoszobabudapest.hu oldalára, ahol rengeteg modern, szép ingatlanban találtam kiadó szoba lehetőséget, ezért fel is vettem velük a kapcsolatot és egyáltalán nem csalódtam, sőt, hatalmas pozitív meglepetés ért, hiszen végtelenül kedvesen és segítőkészen fogadtak minden kérdésemmel együtt, és már rá pár napra meg is volt a kiszemelt ingatlan, ahol a tökéletes és számomra pont megfelelő áron kínált kiadó szoba volt a 9 kerületben.

A közlekedés hihetetlen jó a lakás és a munkahelyem között, és egyre jobban élvezem, hogy sokszor tömegközlekedés nélkül, sétálva mehetek haza jó időben. A lakótársak mind dolgoznak, és rendszeretők, soha semmilyen problémám nem volt még sem a lakással, sem pedig velük, pedig már két lépcsőfokot is feljebb léptem a karrierem létráján.

Azt gondolom, hogy életem legjobb döntése volt a fővárosba jönni, és a kiadoszobabudapest.hu csapatától kérni segítséget, hiszen így tudtam megtalálni a tökéletes választást. Mindenkinek csak javasolni tudom őket, hogy ha kiado szoba kerestetik budapest kerületeiben.

Biztos vagyok benne, hogy maradéktalan elégedett lesz mindenki a szolgáltatásukkal, ha felkeresik őket.

Leave a Comment