A nagypapám új kedvence

Amióta én az eszemet tudom nagyon sok időt töltöttem a nagyszüleimmel. A szüleim ugyanis rengeteget dolgoznak és dolgoztak mindig is, hála a jó égnek az eredménye is meglett, hiszen egy nagyvállalat kiépítését végig vitték, és már saját cégként üzemel ez a cég, de hát továbbra is sokat dolgoznak és mindent megtesznek azért, hogy amit felépítettek, az hosszú távon is gyümölcsöző és jövedelmező legyen. Persze ennek hatására a nagyi és a papa rengeteget vigyáztak rám és a testvéremre mikor gyerek voltam, és nagyon szoros kapcsolat alakult ki közöttünk, ami még a mai napig is tart. Imádjuk őket és nagyon sok időt töltünk együtt.

Persze idősödnek és egyre nehezebben bírják megoldani saját erővel az otthoni munkákat, főleg a kertet, arra viszont nem nagyon van időnk, hogy mi folyamatosan műveljük velük a kertet, ezért egy kicsit át lett alakítva az egész udvar és kert. A nagypapám egyrészt persze örült ennek, mert tényleg nem igazán bírta már erővel, viszont az is igaz, hogy szüksége van valamire, amit nap, mint nap csinálhat, ezért új hobbit keresett magának, ami a barkácsolás lett.

Ehhez pedig találtunk neki egy tökéletes oldalt a neten, amit hihetetlen módon nagyon ügyesen meg is tanult kezelni, és már rendelni is tud róla. A leakcioztuk.hu ugyanis rengeteg ötletet és lehetőséget tartogat a barkácsoláshoz is, ezért hát egyre többször fordul meg a nagyszüleim körében is, csakúgy, mint a futár, aki hihetetlen gyorsan és maximális kedvességgel kézbesíti a csomagokat a nagyszüleim számára. Nagyon imádom, és igazi példaérték számomra, hogy nem szomorkodnak soha semmilyen változáson, hanem inkább azonnal módosítják a vágyaikat vagy az életüket, és így nem törésként, hanem lehetőségként élik meg ezeket a szituációkat és az élet változásait, az idő múlását.

Leave a Comment