Legújabb partnereink

Nem olyan régen kezdtem el egy teljesen új profilú cégnél dolgozni, hiszen eddig nagyrészt közbeszerzés és pályázatírás területén dolgoztam, most pedig egy agrár iparban tevékenykedő vállalatnál kezdtem új szerencsét közel öt hónapja. Egy nagy cégtől váltani egy kicsi cég felé mindig furcsa, de én most hála a jó égnek nagyon pozitívan élem meg a változást. Hihetetlen jó a légkör és hatalmas támogatást érzek a kollégák részéről. Ennél a cégnél a munkavállalók egy komoly és erős csapatot alkotnak, akik egyként dolgoznak azon, hogy a cég egyre jobban fejlődjön és sikereket éren el. Hihetetlen jó érzés ilyen közegben dolgozni, és azt látom, hogy az eredménye is megvan.

Amikor ide kerültem elkezdtem felmérni azt, hogy melyik partner hogyan teljesít, lehet-e találni a szolgáltatói szektorban jobbat vagy olyat, akikkel könnyebb lenne együtt dolgozni, esetleg lehetne – e valahogy a vállalati költségeket csökkenteni, és hát bizony azt kell mondjam, hogy jól is tettem, mert két partnert is leváltottunk azóta, az egyik ráadásul egy gép beszállító volt, akik helyére lépett a https://odisys.hu/ csapata.

Rendkívül előnytelen ajánlatokkal, hosszú átfutási időkkel és kevés információkkal dolgoztak ugyanis az előző csapattal, ami sok problémát is okozott. Ma már ez mind a múlté, hihetetlen változást hozva a cég életébe, ugyanis sokkal hatékonyabban és kedvezőbb árakkal, rengeteg információval és kiegészítő szolgáltatásokkal tudunk együtt dolgozni az Odisys csapatával. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ezt az átvizsgálást minimum évente tegye meg a cégnél, mert hatalmas előnyöket tud így kovácsolni magának, ami bizony az eredmény területén is előre lépéseket eredményez majd. Nem beszélve arról, hogy terhet tudunk levenni egy-egy szolgáltatóváltással a munkatársak válláról is.

Leave a Comment