Ha bajban vagy

Az emberek nagy része fél vagy retteg valamitől. Nem csak nagy dolgokra gondolok, mint hogy mondjuk elvesztik a munkájukat vagy az egészségüket, netalántán meghalnak, hanem sokkal kisebb, pici szituációkra, amelyek kellemetlen helyzetbe sodorják őket, nehéz helyzetbe állítják őket, anyagi kár éri őket és sorolhatnám tovább. Az én ilyen mumusom, hogy ellopják a telefonom vagy épp összetöröm és rossz szervízbe tévedek be, ahol elveszik róla minden adat és információ. Én ugyanis mindent a telefonomon tárolok. Személyes adatokat, fontos információkat, az ügyfelek leírásait, kapcsolati információkat, a naptárbejegyzéseimet, mindent, mert nagyon kényelmes, gyors és mindig kéznél van. Nekem nincs papír alapú határidő naplóm, nem is szeretnék, lassan már azon is gondolkodom, hogy ha hosszabb szöveget kellene kézzel írnom, akkor menne-e, mert szinte mindent vagy gépen vagy telefonon csinálok, de inkább a telefont részesítem előnyben.

Igen ám, de mi van akkor, ha az ember bajban van? Ha betörik a kijelző, ha elromlik az akkumulátor vagy egyéb másmilyen funkció nem működik? Hova forduljon az ember? Mert szervíz van rengeteg, de megbízható szervíz biztosan nehezen található, és az elején sajnos zsákbamacska, hogy hova térünk be, ha csak nem kapunk valakitől vagy nagyon pozitív ajánlást, vagy nagyon negatívat, amiből tudjuk hova ne menjünk biztosan.

Én hála a jó égnek kaptam egy tökéletes ajánlást, és csak velük dolgozok, bármi történjen a telefonommal, mert a https://xiaomiszervizshop.hu/ csapat megnyerő, ért ahhoz, amit csinál, sőt még nekem is el tudják magyarázni mi a probléma vagy mi miért van, hatalmas szakmai tapasztalatuk van és csak kiváló anyagokkal dolgoznak. Én mindenkinek ajánlom őket, aki nehéz helyzetbe kerül a telefonját illetően, mert tudom hogy ők megbízhatók és azt is tudom hogy mennyire fontos az ember telefonja és az azon tárolt adatok biztonsága.

Leave a Comment