A munkatársak kedvence

Az ember, ha álmodik egy nagyot és meg szeretné valósítani, akkor bizony minden erejét, lendületét és energiáját össze kell szednie, mert számtalan útvesztő és nehezítő tényező, negatív vélemény, kárörvendő magatartás és rosszindulatú ember fogja útját állni a célja elérésében. Én is fel voltam erre készülve, és én azt a taktikát választottam, hogy egyrészt nagyon részletesen megterveztem minden lépést, már a kezdetek előtt, és nagyon jó partnereket választottam magamnak. Figyeltem arra, hogy könnyen és rugalmasan tudjak velük egyeztetni, szerződést kötni, paraméterekben megállapodni és folytathatnám a sort.

Ma már elmondhatom, hogy jól csináltam, legalábbis az eredmények azt mutatják. A cég duplájára nőtt, a vágyott terveket szinte minden évben teljesítetük, és ha voltak is hullámvölgyek nem tartottak soká, illetve jól vettük az azok okozta nehézségeket is, nem csak egyéni, vezetői vagy tulajdonosi, de szervezeti szinten egyaránt. Ma már rendelkezünk egy nagyívű és jól működő webshoppal is. Folyamatosan tudunk fejleszteni, egyre több kollégával tudunk együtt dolgozni és a vállalati hangulat is kifejezetten jónak mondható, tehát azt mondhatom, hogy maximális szinten elégedett vagyok.

De vajon hogy vannak ezzel a munkavállalók? Sosem tudtam, és mindig is nagyon érdekelt, hogy vajon az a partner, akit én a legjobbnak tartok, aki szerintem a legjobb munkát végzi, vagy akivel a legkönnyebb együtt dolgozni, az a munkatársak számára is hasonló-e, illetve milyen rangsort állítanának fel ők, és az menyire tér el az enyémtől? Csináltam is tehát egy ilyen felmérést – persze, mert már időm és energiám megengedi a jó működés és fejlődés közepette – és egyáltalán nem kellett csalódnom.

A visszajelzés szerint ők is a fotoda csapatát jelölték meg a legjobb szolgáltatói partnernek, akikkel a legkönnyebb a kommunikáció, a közös munka és az egyeztetés, és akik talán a legjobb és legprofibb munkát végzik számunkra a többi piaci szolgáltató tekintetében. Persze a további sorrendben volt egy-két csere, és meglepetésemre egy partnert azóta le is cseréltem, de nagyjából egyezett a véleményünk a munkavállalókkal. Ez számomra is egy nagyon jó visszajelzés és visszacsatolás volt, és azt gondolom, hogy innentől már minden évben meg is fogom ismételni. Sőt, lehet, hogy egy céges kitüntetést is csinálok az első három helyezettnek. Had legyen köztük egy kis versenyhelyzet.

Leave a Comment