Szabadság egy eszköz által

Nagyon régóta szemeztem már az okosórák világában megjelenő számtalan termékkel. Néha úgy gondoltam, hogy nekem is szükségem lenne egyre, hiszen sokat tárgyalok, sokat vagyok úton, akár a vállalaton belül is, és nagyon kényelmes lenne, ha nem kellene mindig a telefonom nyomkodni, hanem csak rápillantva az órámra, mely amúgy is mindig kéznél van, és így sosem hagy el, tudnám, hogy az üzenet fontos, vagy épp ráér reagálni arra. Őszintén szólva nem igazán tudtam eldönteni, hogy melyik is lenne számomra a jó választás. Nem igazán sportolok magas szinten, de azért szeretek kirándulni. Nincs nagyon szükségem azokra a funkciókra, amelyek az egészségügyi állapotot figyelik. Nem futok hosszú távon, sem sprintben. Szeretek jó nagyokat sétálni, de inkább a kényelmi funkció az érdekes számomra, hogy ott sem kell elővennem a telefonom, ha bárki keresne, jól látom a karórámon, hogy ki mit szeretne, és fontos-e, vagy épp várhat.

Így esett a választás egy apple watch-ra. Megmondom őszintén tökéletesnek bizonyul a döntés, mert bár még csak pár napja van meg az új családtag, már most imádom. Valahogy hatalmas szabadságot ad számomra. Egy-egy tárgyaláson akkor is meg tudom nézni ki, mit üzent, ha nem nézek rá a telefonomra, így diszkréten, a tárgyalópartner tudomása nélkül is meg tudom nézni az üzeneteket. Talán ez az a funkció, amiért a leghálásabb vagyok, mert ez sokszor nehéz helyzeteket szült számomra.

Ami még szükségeltetik a tökéletes, idilli állapothoz, az egy új apple watch szíj, mivel én olyan szíjjal vettem, ami a munkámhoz tökéletes. Illeszkedik a mindennapi ruhatáramhoz, elég elegáns, de nem túl feltűnő. Szükségem van azonban egy olyan szíjra, amelyben tudok kirándulni, elég kényelmes, tartós és időjárásálló. Már megtaláltam az oldalt, ahol számtalan iwatch szíj közül válogathatok. Hamarosan ezt a hiányt is orvosolni fogom, s akkor már a kirándulások alkalmával is velem tart majd a határtalan szabadság amit ez a kis eszköz nyújt számomra.

Leave a Comment