A régi ipadom örömére

Nem olyan rég arra az elhatározásra jutottam, hogy már nagyon megszolgált a mostani ipad gépem és itt az ideje lecserélni. Nálam ezek mindig nagyon nehezen mennek, mert nagyon sokáig nézelődök és gondolkodok az új modellen, és hát sajnálom is a régit. Mert én nem szoktam bajlódni az eladással. Túl sok idő és macera hogy az ember új gazdát keressen ezeknek a régebbi eszközöknek. Én sokszor a családban elajándékoztam, de most azt se tudom megtenni, úgyhogy duplán nehéz a történet. Így hát még mindig csak gondolkodom, hogy oldjam meg a dolgot. Pontosabban csak gondolkodtam, mert most megtaláltam a tökéletes megoldást minden nehézségre egy kis csapat személyében.

Az almabazar.hu oldalon ugyanis azt olvastam, hogy ipad felvásárlás keretein belül beveszik tőlem a régi ipad gépemet, ha kell felújítják, és keresnek neki egy másik szerető gazdát, hogy ne ott porosodjon a fiók mélyén vagy a szekrény tetején. Hát én ennek annyira megörültem, hogy szinte azonnal fel is kerestem őket, és érdeklődtem a folyamatok iránt.

Nagyon kedvesen és lelkesen fogadtak, és azt is láttam a beszélgetés kapcsán, hogy nagyon jó szakemberek, tényleg értenek ezekhez a gépekhez, és hihetetlen korrektek. Egy nagyon korrekt árat mondtak a gép bevételére, én pedig ezzel a lendülettel megkértem őket, hogy segítsenek az új gép beszerzésében is, amit szintén nagy körültekintéssel és segítséggel tettek meg számomra. Én nagyon örülök hogy rájuk találtam, és mindenkinek csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat mert nagyon lelkesek és korrektek minden féllel szemben. Én a jövőben biztos hogy csak az ő segítségüket fogom kérni minden gép lecserélésénél, mert felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak.

Leave a Comment