Hallottál már róluk?

Biztosan mindenkinek nagy fejtörést okoz a karácsonyi ajándékok nem csak beszerzése, de kitalálása is. Egyre több embertől hallom, hogy bizony szeretnék visszahozni a régi hozzáállást az ünnepekhez, hogy ne az ajándékok domináljanak, hanem a család együtt tudja tölteni a fa körül a szent estét. Persze azért apróbb meglepetéseket mindenki tervez, de nem a hatalmas, és hatalmas értékű ajándékok bevásárlásán van a hangsúly egyre több családban, akikkel beszélgetek erről.

Nem tudom, hogy ki hallott már például a vászonképek világáról. Én nagyon szeretem a képeket, de nem szeretem annyira a festményeket, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy nem igazán tudom elképzelni, hogy az otthonomat festmények díszítsék. Szívesen nézegetem őket egy-egy kiállításon, de nem tennék mi mondjuk a nappalim falára. Ugyanez igaz a fényképekre is. Annak úgy gondolom, hogy egy albumban van a helye, ahol akár évekre lebontva mindenki végig tudja lapozni akinek oda adom, aki pedig nem illetékes, az nem látja, és ez így is van rendjén.

Éppen ezért nálam, az én házamat vászonképek díszítik. Kisebb, nagyobb formában. Nem az én valódi fotóim vannak rajta, hanem tájképek, a Balaton, virágok és még sorolhatnám. Ahol én mostanában a leggyönyörűbb képekre találtam, az a szalaibalazs.hu oldal. Nagyon szépek a színek ezeken a képeken, és a kompozíciók is igen magával ragadók. A választás nem könnyű, a rendelés és a kézhez vétel viszont annál inkább az. Én nagyon meg vagyok elégedve ezzel az oldallal és a termékekkel is, ebben az évben pedig legalább egy embernek innen fogok karácsonyi ajándékot választani, mert tudom, hogy meg lesz vele elégedve és örülni fog neki.

Leave a Comment